Thursday, January 29, 2015

Come with with Shine & Bright Nour Ain Skincare "tu DIA....hak ni baru KELIAAAAA...."


Salam, lama rasanya dah tak update blog ni. Masuk tahun ketiga dah. Huhu. Tiba-tiba rasa nak share kelebihan satu produk cosmetic nih. Sbb ianya bagus sgt2..

NOUR AIN skincare mmg dah tak asing pada kbnyakan orang. Tp ada jgk yg blum btul2 tahu tentang produk ni..


 

Bermula dengan mengenali owner produk ni yg sangat baik hati dan aku juga telah berpeluang melawat ofis dan kilangnya di Kedah, membuatku tak teragak2 nak mempromote kepada semua dan menggunakan produk ni secara konsisten.

Selain diperbuat dari bahan semula jadi (minyak kelapa dara dan minyak zaitun), dgn formula sendiri serta pemprosessannya di kawal rapi, aku juga tertarik apabila sabunnya tak membuatkan kulit aku menggelupas dan kering.

First time cuba sabun dulu sblm guna yg lain. Tapi kini ada Beauty Set 3 in 1 yg merangkumi 3 produk iaitu Nour Ain Beauty Soap, UV Foundation dan Night Cream. Kira ada untuk siang dan malam. Nak tau apa kelebihannya bacalah di bawah.


Beauty Set 3 in 1


Nour Ain Beauty Soap(60g)


 
Cuci wajah dan leher menggunakan Nour Ain Beauty Soap dua kali sehari (pagi dan malam)
 
Agen pembersih
Menjadikan kulit gebu dan lembut
Penggunaan yang berterusan akan meredakan pertumbuhan jeragat
dan jerawat
Meresap jauh ke setiap liang roma untuk menyingkirkan
kotoran terpendam
Mengawal penghasilan melanin agar kulit cerah berseri


U
V Foundation (10g)



Ratakan krim pada keseluruhan wajah pada siang hari untuk perlindungan UV dan sebagai alas bedak

Memperbaiki stuktur kulit secara mendalam
Agen perlindungan sinar UV
Pencerah kulit serta mempunyai perlindungan khusus UVA, UVB
menghasilkan kulit wajah yang lembap, berseri, halus, gebu dan
cerah secara semulajadi
Sesuai untuk semua jenis kulit


Night Cream (5g)



Sapu nipis pada wajah dan leher (malam sahaja)
selepas menggunakan Nour Ain Beauty Soap

Berkesan meredakan, memudarkan dan menghilangkan jerawat, jeragat dan bertindak sebagai anti kedutan
Sekatakan tona kulit
Mengatasi masalah pori terbuka, blackheads dan whiteheads
Menghilangkan garis halus
Mengatasi kulit kusam
Tanpa pengelupasan untuk kulit normal


Boleh order dengan email pada
siti.rusyidah-yahya@gmail.com
or simply whatsapp no 011-11119690. Harga blh discount lg..terbaik. In sha Allah.

Stok semua baru2 sbb aku pun duk Kedah, bila habis mmg terus ke ofis El Suhaz utk dptkn stok yg baru. :>

 

3 comments:

  1. Mmg best produk nih

    ReplyDelete
  2. Dah email.nanti reply ya

    ReplyDelete
  3. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...